lördag 21 mars 2009

Goda grannar-mystery solved

Mysteriet har losts och lappmannen var...*trumvirvel*...grannen mittemot

????????

Forra veckan nar vi fragade sa han att Gunnars skallande inte besvarade honom, men tydligen hade han fatt lite for mycket av det "goda". Vi vet att snubben i fraga ar lite underlig, men man undrar anda varfor han inte kunde prata med oss direkt. Han ar den enda grannen som vi regelbundet snackar med och Tim har lanat honom flera saker, samt hjalpt honom nar han korde fast sig i vintras.

Jag snackade med honom i tisdags da Molly tydligen hade varit pa hans tomt och han var orolig att hon hade tappat sitt halsband som har det elektroniska stangslet. (Hon har bara inte haft det pa sig i en manad, sen vi fick Gunnar, eftersom hon haller sig inom det osynliga stangslet anda. Men tydligen hade hon begett sig ut pa en liten utflykt. Jag satte genast pa henne det nya halsbandet som inkoptes forra veckan) Han kunde ha sagt nagot da...eller bara kommit over vilket han anda gor lite da och da.

Tim snackade med honom i morse for att fraga om han visste vem satte upp lappen (han ar gatans skvallerkarring och vet allt om alla) och han sa da att det var han. Han var inte arg och hans losning till problemet var att skruva upp radion sa att han inte kunde hora skallandet. Och det passar oss fint.

Killen ar konstig. Trevlig, men konstig. Han bor i en "trailer"och pa hans mark finns det skrap overallt samt 4 batar, 5 bilar och andra fordon... Han har sjalv flera hundar som gar losa. En hund kommer forbi var mark lite da o da o leker med Molly. Vi har inget emot det, men det visar kanske vilken slags manniska vi har att gora med: Hillbilly, som man sager.

Tim tror att han nog ar lite avundsjuk pa vad vi har: Fint, nytt hus, stor lada, ny truck, stor traktor, mycket mark etc. Men anda av alla runt oss trodde vi inte att det var han som var lappmannen.

Naja, jag ar ganska glad att vi inte behovde braka med grannen brevid. Det hade nog blivit ugly.

Inga kommentarer: