onsdag 24 februari 2010

I'm back...kinda

Jag har ju inte skrivit pa sa lange...
Innan jul sa hade vi jatteproblem med varat internet. Sen var ju var dator allmant langsam. Sa efter jul kopte vi en splajsans ny dator. Jattesnabb o bra med Windows 7 o allt. Man skulle ju tro att jag skulle vara pa datorn jamt da men icke. En anledning ar att nu ar Tim jamt pa datorn, sen ar det ju sa mycket pa tv som ska tittas pa (OS bland annat), sen har jag last en del o sa var jag ju i Sverige i nagra veckor. Overhuvudtaget kande jag inte for att blogga. Men efter det att jag var pa You tube (se nasta inlagg) sa ville jag dela med mig och sa kande jag att jag nog kunde skriva lite ocksa.
Den storsta anledningen ar nog dock min julklapp.... Jag fick ett Wii spel och det ar ju sa himla kul. Alla borde ha ett. Dels kan man ju leka atlet och dels kan man gympa med den och en diagramnord som jag blir jattemotiverad av att se alla diagram med min vikt, BMI och minuter av traning varje dag sa jag kan ju bara inte lata bli.
En av de basta grejerna med Wii ar att man gora sina egna Miis eller avatarer som ser ut som en sjalv, sin familj o vanner. Sa nar man spelar sa star plotsligt mamma dar o hurrar. Och arligt talat finns det nagot roligare an att svardfightas med Tim och sen se honom trilla av pelaren med ett dumt utryck i ansiktet? Svaret ar nej. Och nu i vintertid ar det coolt att kunna golfa, cykla etc medan det snoar utomhus.
Sa om ni inte hor av mig...sa vet ni vad jag gor

You tube ar fantastiskt eller hur?

Nu i samband med OS kom jag ihag isdansen Bolero fran 1984 och ville kolla in den. Jag hittade den snabbt pa you tube och var sa glad att kunna se den igen. Sen nar jag pratade med mamma o pappa hittade jag fler gobitar som vi genast kollade in tex den har fran 1986:

Efter det letade jag efter lite barndoms nostalgi: Trolltyg i Tomteskogen bland annat.
Och sa hittade jag den har underbart roliga Galenskaparna sketchen. Nastan som Osvinska spelen!


Ju mer jag letar desto mer hittar jag och man blir ju sa varm i sjalen nar man hor o ser de saker som man tittade pa som liten. Bara introt fran Sagostunden, boktipset och Bamse far mig o le. Jag ar sa overlycklig att jag kan se de har godingarna nar jag vill. Yey